Monday, April 27, 2009

قابلمه مسي

تا چند دهه پيش مردم کشور ما رسم داشتند براي پخت غذا مخصوصا" خورشت و آش از قابلمه هاي مسي استفاده ميکردند و يک کفگير آهني داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار ميگرفت..
هيچکي نميدونست چرا بايد اين کفگير درون قابلمه مسي قرار بگيره؟؟؟ فقط ميدونستند براي پخت غذا خيلي خوبه.
داستان از اين قراره که بدن)مخصوصا" مغز) براي سلامت و نشاط و کنترل اسيد لاکتيک و کورتيزول به 6 ميليارد يون مس نياز دارد و به همين نسبت يون آهن.
کمبود يون مس باعث ميشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگي و کسالت کنيد و هي دهن دره کنيد.
در ضمن هيچ کارتل داروئي نميتونه از يون يک عنصر براي شما قرص تهيه کنه....و اوني که مثلا" به اسم قرص آهن به خورد شما ميدهند شامل مولکول آهن هستش که براي بدن هيچ کاربردي نداره)تعريف يون و مولکول را ميگذاريم براي کلاس هاي طب سنتي) ولي تا اين جا بدونيد که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسي از يون آزاد شده اين ظرف استفاده ميکند و در بدن شما فوق العاده احساس نشاط و انرژي ايجاد ميشود و ديگه از اون دهن درگي و خميازه و کسالت خبري نيست.و باعث طول عمر مفيد و سلامتي جسمي مخصوصا" براي خانمها نزديک به دوران عادت ماهيانه دارد.
‫ولي يک دفعه توي دهه 50 از اين نون خشکي ها اومدند و داد ميزند" قابلمه مسي..کفگير آهني خريداريم" و با يک قيمت مناسب اين قابلمه ها را خريدند و به جاش قابلمه آلمينيومي ميدادند که بهش ميگفتند روحي (از مامان جون و آقا جون بپرسيد حرف من رو تائيد ميکنند(
هيچکس توي اون دهه نفهميد اين همه قابلمه مسي کجا قراره بره؟ ولي بعدا" فهميديم اينها همه يک برنامه واسه سلامتي ما بوده.
بعدش هم که الان ظرف هاي استيل و تفلون و اين مزخرفات اومده که مدعي هستند غذا توش زود ميپزه و به کف ظرف نميچسبه.ولي مردم ما خبر ندارند که همين يون هاي مضر در اين ظروف عامل سرطان هستند و به راحتي يون سرب و آلمينيوم و ... ميتونند در جا يک کودک 6 ماهه را ظرف يک سال به بيماري هاي کمبود خوني و سرطان و يک فرد بزرگسال را در طي 5 سال به بيماري هاي کبدي و خوني و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
من به همه رفقاي گروه ايران روشن پيشنهاد ميکنم حتما" براي پخت غذا (مخصوصا" غذاهاي آبکي) از قابلمه مسي و کفگير آهني استفاده کنند...حداقل براي يکبار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روي بدن
خودتون ببينيد.
حالا جالبه توي شمال ايران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون ) يک تيکه اهن يا نعل اسب مياندازند وسط خورشت تا حسابي رنگ بگيره...اين کار باعث آزاد شدن يونهاي آهن و سلامتي بدن ميشود. اگر دقت کنيد مردم مازندران و گيلان تقريبا" در حد صفر دچار بيماري هاي خوني و سرطان خون ميشوند.
دستور اول: از قابلمه مسي و کفگير آهني براي پخت غذا استفاده کنی

در آينده ميوه ها و غذاهائي که داراي آهن و مس هستند براتون معرفي
ميکنم که در سيستم غذائي خودتون ازشون استفاده کنيد
Unknown Writer

1 comment:

Anonymous said...

great...